keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Maahanmuuttajat ovat Suomen pelastajia

Perussuomalaiset ja muut populistit metelöivät maahanmuuttajista yksinomaan ennakkoluuloilla pelatakseen. Maahanmuuttokritiikillä on vain yksi tarkoitus: Henkilökohtainen etu ja vaalimenestys ennakkoluulojen avulla.

Maahanmuuttajat ovat Suomen pelastajia.

"Jos Suomessa ei olisi vieraskielisiä, meillä olisi alle 15-vuotiaita vähiten 120 vuoteen", toteaa Markku Rapo Tilastokeskuksesta.

Ruotsin väestöstä noin 20 % on ulkomaalaistaustaisia - suurin osa ruotsinsuomalaisia. Suomessa asui vuoden 2013 lopussa 301 524 ulkomaalaistaustaista, mikä oli 5,5 prosenttia koko väestöstä. Ensimmäisen polven eli ulkomailla syntyneitä ulkomaalaistaustaisia oli 256 241 ja toisen polven eli Suomessa syntyneitä 45 283.

Suomi alkaa olla pahassa ahdingossa typerän maahanmuuttoa rajoittaneen politiikkansa vuoksi.

Nytkin tilanne on se, että ilman maahanmuuttajia 20-59-vuotiaiden määrä vähenisi rajusti vuoteen 2030 mennessä, siis 15 vuodessa. Kuka silloin enää elättää vanhukset; kuka ylläpitää yhteiskuntaa?

Maahanmuutolla möykkääminen on kansakunnan tyhmyyteen ajamista. Kritiikillä ei ole Suomessa mitään järjellisiä perusteita.

4 kommenttia:

  1. Olen eri mieltä. Syy selviää yksinkertaisen matematiikan avulla:

    Suomalaisten työssäkäyntiaste on 69%. Kaikkien maahanmuuttajien työssäkäyntiaste on n 20%. Työikäisistä maahanmuuttajista töissä käy n 50%.

    Tästä voidaan nopeasti todeta, ettei maahanmuutto paranna työssäkäyntiastetta. Mitä enemmän maahanmuuttoa suositaan, sitä alemmaksi laskee koko populaation työssäkäyntiaste. Tämä tarkoittaa, ettei maahanmuuttajista ole meidän elättäjiksi -päinvastoin he huonontavat huoltosuhdetta entisestään.

    Koska maahanmuutto heikentää työssäkäyntiastetta ja huoltosuhdetta niin mikä on peruste sen lisäämiselle?

    Maahanmuuton suosiminen tilanteessa, jossa pula on työpaikoista eikä tekijöistä, on hölmöläisten hommaa. Työperäisen maahanmuuton välttämättömyyden korostaminen on pahimman luokan erhe, jonka katteetomuus on aivan yksinkertaisella matematiikalla osoitettu.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista