maanantai 27. heinäkuuta 2015

Persujen aika puhdistaa rivit

Jos Perussuomalaisten eduskuntaryhmä ei erota Olli Immosta, puolueen on lähdettävä hallituksesta. Toimiihan puolueen kansanedustaja hallitusohjelman vastaisesti. Samalla on erotettava puolueen toinenkin öykkäri.

Hallitusohjelman sivulla 37 Sipilän hallituksen ohjelmassa mukana olevat keskusta, kokoomus ja perussuomalaiset ovat yhdessä sopineet maahanmuuttopolitiikasta näin:

"Hallitus edistää Suomen työllisyyttä ja julkistaloutta vahvistavaa, huoltosuhdetta kohentavaa sekä talouden kansainvälistymistä edistävää työperäistä maahanmuuttoa. Koko Eurooppa ikääntyy ja joutuu ratkomaan
siitä johtuvia julkistalouden alijäämäongelmia. Maahanmuuttajat vahvistavat Suomen innovaatiokykyä ja osaamista tuomalla oman kulttuurinsa vahvuuksia osaksi suomalaista yhteiskuntaa. Entistä useampi suomalainen nuori opiskelee ulkomailla ja joudumme kilpailemaan myös heistä."

"Hallitus kannustaa avoimeen keskusteluun maahanmuuttopolitiikasta, mutta rasismia ei sallita. Edistämme suvaitsevaista ja ihmisarvoa kunnioittavaa kansallista keskustelukulttuuria. Laaditaan riippumaton selvitys
maahanmuuton kustannuksista ja vaikutuksista yhteiskunnassamme, joka mahdollistaa tosiasioihin pohjautuvan keskustelun ja paremman kotouttamispolitiikan sekä päätöksenteon."

Usein hallitusohjelmatkin tehdään Suomessa vain rikottaviksi. Luultavasti niin tehtiin myös Sipilän perskekokoomassa.

Niin, sitten vielä se persujen ulkomaanolio!

Puolueen on erotettava europarlamentaarikko Jussi Halla-aho, joka on avoimesti samaa mieltä Immosen kanssa ja kannustanut tätä ihmisarvoa loukkaaviin lausuntoihin. Halla-aho itse on saanut jopa tuomion kansanryhmää vastaan kiihottamisesta ja uskonrauhan rikkomisesta kuin mikä tahansa jengiläinen.

Suomalaisen poliittisen kulttuurin persusovellus ei ole johtanut kuitenkaan sen pahempaan kuin valintaan eruoparlamenttiin. Tuomittiin siis ulkomaille kovalla palkalla.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Halla-ahon 30 päiväsakkoon eli 330 euroon uskonrauhan rikkomisesta. Hovioikeus vahvisti tuomion syksyllä 2010. Sekä Halla-aho että apulaisvaltakunnansyyttäjä valittivat Korkeimpaan oikeuteen, joka kesällä 2012 alemmista oikeusasteista poiketen Halla-ahon syyllistyneen sekä uskonrauhan rikkomiseen että kansanryhmää vastaan kiihottamiseen ja tuomio koveni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti