maanantai 19. syyskuuta 2016

Kohti uusia väkivallantekoja viranomaisten häiritsemättä

Suomen vastarintaliike on natsiporukka, joka vastustaa muun muassa kapitalismia, kommunismia, sionismia, monikulttuurisuutta ja Euroopan unionia. Porukan älykkyydestä kertoo jotakin tämä vastustettavien asioiden valikoima, joka ei toki ole täydellinen.

Jotkut entiset natsit vastustavat myös Suomen vastarintaliikettä.

Perussuomalaisten joukossa on natsiaatteen kannattajia ja mm. kansanedustaja Olli Immonen on taposta syytteeseen joutuvan Jesse Torniaisen kavereita.

Kansanedustaja Kike Elomaa antoi syyskuisen Helsingin Asema-aukion tappotyön jälkeen ymmärtää, että jollakin tavalla henkensä edestä kotimaistaan paenneet miehet, naiset ja lapset ovat syyllisiä väkivaltaan.

Uusnatsismi on toisen maailmansodan jälkeen syntynyttä liikehdintää, joka tähtää kansallissosialismin eli natsismin tai jonkin sen muunnelman elvyttämiseen.

Jesse Torniainen, Eppu, joka tappoi sivullisen ihmisen Helsingin Asema-aukiolla, on yksi Suomen vastarintaliikkeen, natsijärjestön, perustajista. Hänellä on tilillään muitakin rikoksia, mutta ennen tätä hän ei tiettävästi ole syyllistynyt henkirikokseen.

Sisäministeri Paula Risikko sanoi natsien uhrin kuoleman jälkeen, että jotakin pitää ehkä tehdä. 

Samaa mieltä eivät tuntuneet olevan ne poliisit, jotka seurasivat Asema-aukion tapahtumia autonsa ikkunoiden takaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti